reklamepolitik

mandag den 30. november 2009

Anne Black DIY



Jeg fik købt et armbånd til julemarkedet, men var ikke så vild med designet. De to "perler" fungerede som lås, så den ene hang og det var svært at indstille.

Så nu er det blevet til 2 stk. armbånd i stedet for et. Smart.

Jeg sidder i sofaen, stadig i nattøj med min dyne. Nu vil jeg snart se film. Har indset at jeg ikke får skrevet speciale i dag. Håber på bedring i morgen.

Det kunne ikke soves væk.


 

Selvom jeg har gjort et ihærdigt forsøg. Mine to bedste venner er pt. Strepsils og min dyne.

Dagens højdepunkt er at min H&M pakke ankom. Den billige palliettop til 39 kr (deres tilbud) er overraskende pæn og i god kvalitet. Strikken med palliet skuldrene er overraskende.... kort. Den er rigeligt bred, men ret kort. Jeg bruger ellers mest str. 38 foroven, men str. M er altså temmelig kort. Så hvis du overvejer den, tag det med i overvejelserne. Jeg er ca. 1.75 høj.  Nu ved jeg ikke helt om jeg skal sende retur eller ej. Den er nemlig udsolgt i str. L. Jeg kan jo godt bruge den, ville bare foretrække en lidt længere udgave. Og måske også mindre langhåret - jeg frygter det er én af den slags der fælder og fnuldrer på ingen tid.

Håber på bedring i morgen. Har jo et speciale der skal skrives og afleveres inden jul. Og som slet ikke er afleverings-klart.



søndag den 29. november 2009

God 1. søndag i advent !



Elendigt billede, men vises skal den ,nu den er lavet. Og elendigt er alligevel en meget rammende etiket for dagen - jeg har nemlig fået ondt i halsen. Selvom det gør virkelig ondt når jeg synker og op i øret, nærer jeg stadig et (naivt) håb om, at det kan soves væk til i morgen. Selvom det godtnok føles som noget halsbetændelse.

Nu stikker jeg tilbage til sofaen og dynen.

Seneste køb // Monki-strik.


Ja, jeg har vist den før - men nu har jeg rent faktisk købt den. Den er kæmpe stor - jeg måtte faktisk gå ned i størrelse for ikke helt at drukne i den. Og jeg skal stadig lige vænne mig til den er temmeligt oversize i det. Men jeg tror den skal blive boende.

Som info kan jeg fortælle de stadig har en del af den i Monki i Fields. Og at der snart åbner en Monki på Fisketorvet.

Dagen i dag står på indkøbstur, juleoppyntning og julebagning. 


lørdag den 28. november 2009

Store Julemarkeds-dag:


Kunstakademiets Arkitektskoles Julemarked

Phillip de Langes Allé 10
1435 København K 

28. november (lørdag) 2009 - 10:00-17:00

 

 

 Julemarked på Håndarbejdets Fremmes Seminarium

Frederiksborggade 32
1360 København K 

Hvornår: 28. nov. kl. 10-18 

 

 

 Julemarked i Design19e
Hvornår: 27. og 28. november kl. 16-20 og 11-17 

 























Dette var oprindeligt min plan for i dag. Plus nogle andre, men de lukker allerede lige om lidt. 
Middagen i går endte med en bytur, hvor jeg var hjemme kl. 4:30 så tvivl lidt på jeg overhovedet kommer afsted til nogen af dem. Jeg er så træt, så træt. 

Måske skal jeg bare være glad, hvis jeg får lavet den adventskrans. 

 

 

fredag den 27. november 2009

[spitzenklasse tip] : Fri fragt og lipsgloss hos E.l.f. - kun i dag !



Gratis levering & gave var åbenbart det der skulle til, for min første E.l.f. bestilling skulle finde sted. Jeg begrænsede mig dog til 3 ting, til 71 kr i alt. Det var super nemt, jeg betalte bare med paypal, som når jeg bruger ebay.

Nu må vi se hvornår tingene dukker op og hvad jeg synes om dem.

Anne Black



Hvis nu jeg når fordi det dér julemarked, vil jeg gerne have fat i sådan et armbånd.

Det koster 150 kr og kan også købes her hos Ankerliving, hvor billedet er fra.



Eller det her. Også til 150 kr, kan købes her hos Byogmy, hvor billedet er fra.


Disse knager/greb er også fine til 70 kr pr. stk, og fra byogmy. 




Øreringene er også fine og gode som gaver. De fåes til 250 kr også hos Byogmy.

Og så har jeg jo slet ikke kigget på alt det andet hun laver - eller nogen af de andre f.eks. Zarah Voigt, der også kommer på markedet.


Uniqlo´s Merino uld






Er rigtigt lækker ! Virkelig god kvalitet til prisen. Hvis jeg stadig boede i nærhenden af en Uniqlo, ville jeg gerne have fingre i denne kjole til £24.99.

Det er en fin grå farve og en vil være god både med en tynd langærmet indenunder og en cardigan udenover.

Jeg gik alt for sent i seng, stod alt for sent op og nu synes jeg pludselig ikke der er lang tid til jeg skal ud til en veninde i aften og spise. Hvis vi får tid, skal vi også lige forbi julemarkedet i design E19. Der plejer at være fine ting og jeg mangler jo stadig en del julegaver. 

torsdag den 26. november 2009

Første julegaver indkøbt.

Er lige kommet hjem fra Fields og har fået købt nogle julegaver. Så er der måske håb for jeg når at få dem sendt, så de når frem over Atlanten inden jul.

Jeg var inde for at bytte nederdelen fra H&M til en størrelse større, men den var desværre udsolgt. Æv, den var ellers så fin. Altså modellen - det var ikke fint at den sad så stramt. I stedet kom den stribede Monki strik med hjem. Jeg er dog ikke 100 % sikker på den. Selvom den skal være oversize, så er den altså virkelig meget stor. Jeg gik faktisk en størrelse ned.

Nu skal jeg egentlig skrive videre på specialet, men måske ender det med film og sofa.

[spitzenklasse tip] : - 20 % hos Urban Outfitters



ONLINE - Enter promo code HAPPYTHURSDAY
at the checkout. Offer expires midnight GMT.

IN STORE - Discount available in all stores between 5-10pm only.



 
Det er faktisk en af mine yndlingsbutikker. Den altid en sikker del af mine rejser, når jeg var i England eller USA,  så jeg var glad da den endelig kom til København. De har nogle sjove og fine ting, og så er der udsalg året rundt !

Speciale-hi.



 

 

Mine planer for idag: Speciale.

Har iført mig verdens bedste hjemmesko, der er friskbagte boller og hvis jeg er flittig kan jeg måske nå ud og købe julegaver sidst på dagen. Jeg har familie i udlandet, så de skal snart afsted.

Eneste problem er: Der er ikke mere Twinning's Lady Grey the. Synes jeg har sparet på det, men den pakke holdt altså kun en måneds tid.


onsdag den 25. november 2009

Enkle, men fine.



Næh, hvor fin og enkel. Den ring vil jeg gerne eje. Find den her til $32.



I al deres enkelhed er ørestikkerne også virkelig fine. Meget enkle og fine, men ikke så kedelige som de små "guldkugler". Findes her til $25. 

Priserne er bestemt overkommelige, jeg kan bare ikke helt overskue "toldfaren" når der sendes fra USA.

Nederdel med lynlås detalje.


 

Gik jo trods alt ikke tomhændet fra gårsdagens tour de H&M.  Det blev til en nederdel. Som måske skal byttes. Jeg købte den størrelse jeg altid bruger i H&M nederdele, men den er altså lidt stram i det.

Jeg fik jo også bestilt palliet-trøjen i går aftes - og gæt hvad ? Den stod allerede som "pakning pågår" en times tid efter og nu er den på vej. Troede ellers jeg havde noget tid til lige at se om jeg fandt den i sort inden eller om der skulle mere med. Nå, man skal ikke klage over de er blevet super-hurtige !

I dag skal der skrives. Skrives, skrives, skrives.

tirsdag den 24. november 2009

Et godt formål.



Det er jo en glimrende julegave.  

Mon den er til at få i Marc by Marc Jacobs her i København ? Jeg nåede ikke forbi for at tjekke i dag.

Forresten fik jeg heller ikke fat i palliet-strikken. Udsolgt både på Amagertorv og i Galleri K. Jeg har dog netop bestilt den i hvid på hjemmesiden, men jeg vil nu helst have fat i en sort.

Fik til gengæld købt årets første julegave !


billeder www.marcjacobs.com

H&M H&M H&M



 

Når jeg nu alligevel skal en tur i H&M i dag, skal jeg se om jeg ikke også kan finde denne kjole. Det kunne meget vel bliver julefrokost eller nytårskjolen. Den koster 299 kr og er i 72 % bomuld, hvilket er et hit synes jeg. Jeg er ikke så meget til skinnende 100 % poly-kjoler. 

Og solen skinner ! Er sikker på jeg skriver meget bedre & hurtigere efter en tur ud i solskinnet !

mandag den 23. november 2009

På jagt !



Jeg har tidligere skrevet om H&M strikken med pallietter, men troede kun den fandtes i hvid. Nu ser jeg så ovre hos Sofie at den simpelthen er lavet i sort og meget pænere end den hvide udgave.

I morgen trodser jeg vejret, starter cyklen og tager på jagt !


Hvis man skal til London på juleshopping.




[Spitzenklasse tip ] : Fri fragt hos Only

Yndlingsting.



Den lille knage hænger over vasken på badeværelset. Jeg bruger den til de smykker jeg bruger mest og hårelastikker. Den er købt i Sverige, i Lagerhaus. Hvis du ikke kender den butik og du skal en tur til Sverige er den bestemt et besøg værd. Jeg finder altid noget derinde.



Armbåndet er fra Malaya og købt på Portobello Market. 

søndag den 22. november 2009

Oprydning oprydning oprydning



Har brugt dagen på bl.a at rydde op og smide ud og sætte til salg på trendsales. Det virker nogen gange som et uendeligt projekt ! 

Evighedstræ.



Man slipper da for grannåle på gulvet, for at skulle slæbe et hjem år efter år og for at sætte lys og stjerne på !


Idéen er ret sjov, synes jeg. Men jeg ville nok savne julepynten og lysene.

Find det her . Også i lilla.


billede www.designme.dk

lørdag den 21. november 2009

Miu Miu i overskud.




Nu kan jeg ikke længere holde ud de fiiine sko skal stå der og kigge på mig. Jeg kommer aldrig til at gå i dem - de er altså for små.

De er str. 39 og super super fine. De er nu til salg på trendsales her.

Voksenlakrids & strømpebukser.



Er dagens indkøb. Tror jeg bliver glad for de prikkede, har nemlig haft et par før magen til.

Har været på café med en veninde i dag. Kæresten kommer først sent hjem. Jeg har med vilje ikke lavet nogen planer for i aften. Tænker jeg kan få skrevet lidt på specialet.  Nu har jeg fortrudt en smule - for det er jo faktisk en dødsyg måde at tilbringe en lørdag aften på. Selvom man har allieret sig med en pose voksenlakrids.

Flidspræmie ?



Har lige printet speciale vol. 1000 - til endnu en gang gang gennemlæsnig. Jeg mangler også stadig nogle afsnit, litteraturliste og den slags. Men kunne godt snart tænke mig en flidspræmie, selvom jeg synes det går langsomt.

Har slet ikke været i nogen butikker hele ugen ! Men tror snart jeg skal forbi Monki og lure på de her. Til 150-180 kr stk. lyder det meget lovende. Så kan jeg jo også lige kigge på den stribede trøje igen...

Men NU skal jeg væk fra computeren for i dag !

billeder www.monkiworld.com

fredag den 20. november 2009

[Spitzenklasse tip] : Rabat hos Vintagefashion.dk




Efter jeg postede dette indlæg om Nytårskjoler, fik en jeg sød mail fra Vintage Fashion der ville tilbyde mig og mine læsere rabat.

Jeg er jo vild med retro & vintage, loppemarked & genbrugsbutikker.  Men nogengange kan det bare være praksisk ikke at skulle rende diverse loppemarkeder og genbrugsbutikker tynde uden held - og så er onlineshopping løsningen. Vintage Fashion har måske ikke verdens største udvalg, men jeg godt kan lide ved siden er:

  • priserne er rimeligt, hvis man sammenligner med andre onlineshops og vintagebutikker i de større byer
  • der er skrevet mål på al tøj, så det er nemmere at vurdere størrelsen
  • det er muligt at aftale man kommer ud og prøver tøjet på (Kbh)
  • man støtter samtidig et godt formål:

"Vi tror på at give tilbage - og derfor donerer VintageFashion.dk 1 euro for hver solgt artikel på denne side til den hollandske hjælpeorganisation Mikrokredit for Mødre (Microkrediet voor Moeders); en organisation, som giver små lån til kvinder i Asien til at op- eller udbygge deres virksomhed. Organisationen arbejder p.t. i Bangladesh, Cambodja, Indien, Sri Lanka, Indonesien og Vietnam, hvor den har lokale samarbejdspartnere."

Nu til rabatkoden:

SPITZ-10 giver 10 % rabat November & December ud. 


Den skal bare skrives i kommentarfeltet.

Selv har jeg et godt øje til disse fantastiske 80´er sko :






Desværre for mig er de str. 39 - men ih, hvor er de fine. Og der er jo kun det ene par, så løb inden jeg forsøger at presse min str. 40 fod ned i dem ! De står til 299 kr.

Begge nytårskjoler er i øvrigt også stadig til salg derinde.

Til information får jeg præcis det samme ud af det som jer: 10 % rabat. Intet andet :-)

torsdag den 19. november 2009

H&M strik der ikke er tusinde % akryl.






249 kr: 60 % bomuld, 20 % viscose, 15 % rayon, 5 % angora.


249 kr: 40 % viscose, 30 % polyamid, 20 % silke, 10 % uld. 

Også lige en nederdel der ville være god til både disse og meget andet:




199 kr, 98 % bomuld, 2 % elastan. 


Bittert min bonuscheck er blevet væk. Og i øvrigt kun er på DKKR 50.... 
 
Bonus-info:

Lige nu får du 20% rabat på ALT overtøj i butik og Shop Online. Tilbuddet gælder t.o.m. d. 29/11 2009. Angiv rabatkode 8705 hvis du bestiller Online.


billeder www.shop.hm.com

[spitzenklasse tip] : Benefit Rabatkode



Meget passende efter mit indlæg i går. 

Can´t buy me love.


"Just rub some salt on it, it´ll come out"

Bittert, når man har "lånt" mors nye hvide ruskinds-sæt. Bare salt-tricket virker !









Min søster var vild med den her film i 80´erne. Jeg husker den også, men var jo lidt ung. Overspringshandler lige og genser den  - den er jo helt fantastisk !

Replikkerne, tøjet, det hele. (Bemærk frynse-bikini i baggrunden lige i starten af klippet )

Kan nogen mon genkende "Lawn-guy" ?

onsdag den 18. november 2009

Benefit

  
 



 
 

Benefit laver nogle rigtig lækre produkter og i fantastisk fin indpakning. Efter min mening. Desværre kan mærket ikke købes i Danmark. Jeg har netop fået suppleret op efter ½ år i England, men ellers kan man købe det online. Både på Benefits egen hjemmeside, men også fx. Asos.
Ovenfor er mine farvoritter, men der er mange gode at vælge imellem. Det er det fremherskende mærke i min makeup-pung. På nær mascara, der sværger jeg til Lancomes Definicils eller Estee Lauders Double Wear,  og concealer hvor jeg bruger Boots no. 7 instant radiance.


Og her er et juleønske:




Og nu skal jeg snart ud i stormen med vindstød af orkanstyrke i kombi med regn - tror jeg satser på bus frem for cykel.


Billeder: fire øverste www.benefitcosmetics.co.uk, parfume: www.sephora.com

Rainy Day








Hvor passende med sådan en t-shirt for tiden. Ville være fin til en bodycon nederdel og med en lang strikcardigan udover, et tørklæde, nogle armbånd, er par ankelstøvler - eller gummistøvler, hvis vejret lever op til trykket - og så har man et godt hverdagssæt. 

Den er fra Edun, hvilket vil sige øko-bomuld. Og så er den sat ned til £20 (før £48)

What´s not to like ? 

Find den her. 

billeder www.asos.co.uk