reklamepolitik

mandag den 30. august 2010

Kig i køkkenskabet


Hvor er det lige alle dagene forsvinder hen? Pludselig er der gået endnu en uge, endnu en måned - og hvorfor er det blevet efterår? Nu vil jeg stikke på sofa med en dyne - og en kop te og en bog indenfor rækkevidde. Jeg har været alt, alt for tidligt oppe idag ....og så på en mandag! 

(Nu skal det jo ikke være klynk det hele - jeg har en ferie der venter forude, til det store USA og nu er jeg ved at overvejehvilke ting jeg vil kigge efter. De af jer, der har været i USA - hvad har I købt med hjem?)

onsdag den 25. august 2010

Bling-bling



Noget mere prinsesse-agtige end de smykker jeg normalt bruger - men egentlig er jeg blevet ret glad for dem. Også til hverdag.

søndag den 22. august 2010

Moleskine



Endnu en til samlingen - jeg glæder mig til at få den fyldt med gode steder!

torsdag den 19. august 2010

Nowak cph for Ilva

For noget tid siden læste jeg i et blad om dette samarbejde og ville have skrevet om det - men kom så fra det igen. Det gør nu heller ikke noget, for nu kan man faktisk købe de fine ting. F.eks. måtte den gulvpude meget gerne flytte ind hos mig. Find den her.

Billeder: www.ilva.dk

tirsdag den 17. august 2010

Bedste primark-køb

Er disse 4 £-ballerina´er som er blevet brugt virkelig meget og stadig holder, selvom de er købt sidste sommer. De er så behagelige at gå i - så vidt jeg husker blev de også lavet i sort/pink og lilla/grøn. Og jeg skulle helst sikkert have købt mere end ét par!

mandag den 16. august 2010

Derfor er loppemarkeder et hit!


Nu er det ikke fordi jeg går voldsomt meget op i mærkevarer - jeg kigger mere på varens kvalitet. F.eks. går jeg altid en lang bue uden om polyesterkjoler og akrylstrik.

Alligevel var jeg ret glad for disse to ting, jeg fandt på et lille loppemarked i lørdags - til bare 40 kr. For begge dele, vel at mærke. 

Odd Molly tunika´en har jeg ledt efter i evigheder, men de bliver altid solgt liiige dyrt nok på trendsales, synes jeg. Og cardigans bruger jeg jo næsten dagligt, så sådan en i god kvalitet kan altid bruge - denne er i uld, silke og cashmere.

Jeg kommer til at savne de små gård-loppemarkeder, nu hvor det snart er efterår og sæsonen er slut.

søndag den 15. august 2010

10/20 kr


Bælter i ægte skind = 10 kr. Kæmpetørklæde i bomuld = 20 kr. 

Begge dele fra Monki´s udsalg - og der var masser tilbage, da jeg var forbi i fredags.

Min dag er gået med tøjvask, oprydning og rengøring, men heldigvis også en gåtur, et loppemarked og et DIY projekt.

lørdag den 14. august 2010

*


I denne weekend har jeg ingen planer. Udover at holde mig væk fra indre by, hvor der er prop-fyldt med mennesker pga. modeuge, flåde-fejring og løb. Måske skal jeg et smut forbi Anne Blacks lagersalg, en tur i bio - helt sikkert have ordnet nogle praktiske ting, såsom færdigplanlægge vores ferie. Og ellers bare slappe af. En gang i mellem er det bare bedst med en weekend uden planer.

onsdag den 11. august 2010

Helt perfekte....

lige på nær at de altså er for store. Øv. Er der nogen der har set et par magen til? Disse er nemlig fra London, så jeg kan ikke bare lige købe et par i en mindre størrelse.

Disse er forresten til salg her - det er ægte skind og str. UK 8 (=41)

Jeg skulle have været ud og se "Up in the air" i aften og jeg mener ud - for det er zulu sommerbio. Planen er dog droppet, fordi jeg ikke helt stoler på vejret....

mandag den 9. august 2010

Tapet-fund


Endnu et provins-loppemarkeds fund. Og nu vil jeg i seng og læse i turist-guides. Træt efter en lang dag på arbejde og efterfølgende ferie-planlægning. Jeg er elendig til den slags store beslutninger, om nu den ene eller anden afrejsedag vil være den bedste? Den ene eller den anden fly-rute? Det ene eller det andet fly-selskab? Skal man har basis eller plus rejseforsikring? Ak ja - det er hårdt at have ferie til gode... !

søndag den 8. august 2010

Bubbles

Her gik jeg rundt og troede at Pandora ikke var hverken andet eller mere end de dér armbånd man kan samle led til, og så har de lavet den fineste serie!

Øreringene er helt klar på min ønskeseddel. Ringen i serien er bestemt også fin, men jeg er ikke så meget til smykkesæt, der matcher for meget.

Billeder: www.pandora.net/dk

lørdag den 7. august 2010

Weekend


Og tid til at ordne små-sysler, såsom mindre sy-projekter, jeg har udskudt i alt for lang tid. Resten af weekenden skal bruges på praktiske ting - herunder ferieplanlægning. Jeg har nemlig (heldigvis) min sommerferie til gode.

torsdag den 5. august 2010

Træ-tryk

Den kjole er ret fin (selvom det kan være svært at abstrahere fra manequin´ens underlige fødder). Den er i 100 % viscose og koster £35. Og er fra Dorothy Perkins.

Nu vil jeg snart i seng og læse i min bog - og glæde mig over, at weekenden venter lige om hjørnet.

onsdag den 4. august 2010

Retro retro retro

En samling af retro børnebetræk, der ligger hos mine forældre. Når jeg finder fint retro stof på loppemarked eller genbrug, har jeg svært ved at lade det ligge - selvom jeg ikke altid ved helt præcis hvad jeg skal bruge det til....

tirsdag den 3. august 2010

Endnu en 80´er halskæde


Af den slags, som jeg efterhånden har en mindre samling af - dog er de alle forskellige. 

mandag den 2. august 2010

Jomfru Ane


 

 


 


Et genbrugs-fund fra sidste år. Jeg kan ikke helt beslutte mig for om den er fantastisk eller for meget?


Måske mine efterårsstøvler?


De er Clarks, men jeg har faktisk kun haft held til at finde dem på amerikanske hjemmesider. De er i ruskind og rigtigt fine. Mon ikke de er til at finde i Clarks butikken i København?

Photo: www.piperlime.gap.com

søndag den 1. august 2010

Gåtur


Billederne er fra i går, fra en længere gåtur med sandwich i parken og is på hjemturen. Dagen i dag er gået med praktiske ting - nu prøver jeg lige at nå de sidste inden jeg sætter mig over i sofaen og ser film.