reklamepolitik

mandag den 26. september 2011

Skabs-jagt


Vi er flyttet fra en lejlighed med en masse indbyggede skabe til én helt uden. Så jeg er på skabs-jagt. Og tror, at jeg godt kunne tænke mig et ældre teak-træs-ét. Og meget gerne i flot lyseblåt indvendigt, som dette, der desværre er solgt.

Billede: www.lauritz.com

lørdag den 24. september 2011

Vi ønsker os....


ovenstående, bl.a.

Men det bliver nok på ønskelisten, fordi vi stadig mangler en del ting, der vist er mere nødvendige end disse. Er der nogen, der har set gode tilbud på noget af det eller ligefrem ligger inde med noget af det, de vil sælge, hører jeg det selvfølgelig gerne. En drengetøjs-pakke kunne også godt friste mig.

Og så holder jeg lidt igen med baby-relaterede indlæg...nu skal jeg spise rundstykker og drikke kakao, mens jeg hører Mads & Monopolet og overvejer hvad solskinsweekenden skal bruges på.

fredag den 23. september 2011

Bedste ventetøjs-køb



Sikkert ikke særligt relevant for de fleste af jer, men da jeg synes det har været svært at finde godt ventetøj, deler jeg lige mine bedste køb - alle fra H&M:

1) Cardigan, der rent faktisk kan lukkes, i blå og sort.
2) Skinny jeans, der er så bløde at de føles som gamacher.
3) Yndlingsstrømpebukserne i 100 den. er endelig, endelig lavet i en mama version.

Især sidstnævnte er jo helt fantastiske - og redder de sidste måneder, tror jeg. For kjoler kan man jo blive ved med at passe. I hvert fald de fleste.

Jeg har dog også fået købt et par gode ting fra Gap Maternity, Topshop og Zara Mama - og en fantastisk prikket top fra Mothercare. Men jeg tror de ting er udsolgt, for jeg har ikke kunnet finde dem online og så er der jo ikke meget idé i at anbefale dem.


billeder: www.hm.com

onsdag den 21. september 2011

grønt & blåt


Tre stofstykker fra genbrug - der helt tilfældigt passer rigtigt godt sammen i farverne. Nu skal jeg bare finde ud af hvad de skal bruges til. Og have ryddet det bord, hvor det er meningen min symaskine skal stå.

mandag den 19. september 2011

Batiste nude


Da jeg var i England denne sommer overvejede jeg om jeg mon skulle supplere op på Batiste dryshampoo, som jeg har været ret glad for - men egentlig har undladt at bruge under min graviditet pga. al parfumen og spray-formen. Glad blev jeg derfor, da jeg i Boots faldt over denne udgave: Batiste Nude.

Ingen spray, ingen parfume. Og stadig rigtig god.

søndag den 18. september 2011

"nye" armbånd


Nye er de slet ikke, men de har alle været gået i stykker og mangler nye elastik. Nu har jeg endelig fået dem lavet og de er klar til brug.

tirsdag den 6. september 2011

Ikke helt nyt køb



Faktisk helt tilbage fra maj, hvor jeg var i Spanien. Men tror ikke jeg nogensinde fik lavet indlægget. Nu er både den og opladeren til kameraet og en biblioteksbog forsvundet under flytningen. Jeg ved godt hvad min aften skal gå med, for bogen skal afleveres i morgen...


mandag den 5. september 2011

provins-genbrug















Under en tur til Jylland, var dette mit udbytte fra en tur i den lokale genbrugsbutik. Det er jo lidt svært at begrænse sig, når der er så mange fristelser!

fredag den 2. september 2011

Horn


Halskæde i horn (foreviget på nydeligt gråt gulvtæppe) fundet (selvfølgelig) i en genbrugsbutik.

Det er fredag og solen skinner. Om nogle timers arbejde er det weekend. Og måske når jeg på posthuset og henter en lille pakke fra H&M i dag. Det bliver en god dag - også selvom jeg næsten ikke kan se ud af mit ene øje, der er stort og kløende, fordi et myg stak mig liiige i øjenkrogen...